D&P Consulting BV

Bedrijfsadvies op maat voor uw onderneming!

D&P Consulting BV is gespecialiseerd in adviezen op het gebied van de vennootschap - fiscaal – boekhoudkundige en burgerlijke wetgeving

Diensten die wij bieden

Onze consultancy is gericht op de volgende onderwerpen:

Uw partner in correct en winstgevend zakendoen

Onze missie.

D & P Consulting BV wil voor u, de ondernemer kwalitatief hoogstaand advies leveren op maat van uw onderneming op het vlak van fiscaal recht in de ruimste zin en op het vlak van vennootschapsrecht, vennootschapsstructuren ter bevordering en ter ondersteuning van de goede en efficiënte werking van Uw onderneming binnen een persoonlijke vertrouwensrelatie. D & P Consulting BV wil voor u, de particulier en zaakvoerder van een onderneming klantgericht kwalitatief hoogstaand advies leveren op maat op het vlak van fiscaal recht in de ruimste zin en op het vlak van financiële planning binnen een persoonlijke vertrouwensrelatie.

Onze visie.

Wij gaan voor toegevoegde waarde. Vanuit een multidisciplinaire aanpak streven we naar optimale en concrete resultaten binnen een duurzame relatie waarbij wij anticiperen op wetswijzigingen We zijn klantgericht. Door maatwerk is onze aanpak voor elke klant anders en spelen we in op de concrete wensen van onze klant We gaan voor kwaliteit. Kwaliteit met een persoonlijke toets. Een kwaliteit die zich kenmerkt door gericht advies van gedreven en ervaren medewerkers ondersteund door de nodige databanken om elke dag up to date te zijn.

Onze medewerkers staan tot uw dienst


Referenties: onze klanten vertellen


Kantoor
Helmsteeg 22
3583 Paal-Beringen
Telefoon: +32 (0)13-33.44.19
Email: info@dpconsulting.be